Közlekedés

Korlátozások lesznek keddtől a ferihegyi repülőtér felé vezető úton

Burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra és megnövekedett menetidőre kell készülni.

2024.03.28 21:30MTI

Korlátozások lesznek keddtől a ferihegyi repülőtér felé vezető úton - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) csütörtökön az MTI-vel.

Burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra és megnövekedett menetidőre kell készülni; az első ütem várhatóan április 7-én fejeződik be - írták.

Az első ütemben az M0 autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ágat zárják le. Így a repülőtér az M0-ás autóút felől közvetlenül nem lesz elérhető. Tovább kell haladni Budapest felé, majd a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt.

Az MKIF arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak el a terelések mellett .

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.